PäteWin Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima sertifiointielin S049 (Accredited Certification Body).

Täytämme standardin SFS-EN ISO/ICE 17024:2012 vaatimukset.

PäteWin Oy on myös FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima tarkastuslaitos I050 (Accredited Inspection Body).

Täytämme standardin SFS-EN ISO/ICE 17020:2012 (Tyyppi A / Type A) vaatimukset.

I050

Sopimusvalvojaverkostomme suorat linkit:

Hitsaajien pätevyys- ja menetelmäkokeet kautta Suomen

Teollisuudessa, työpaikoilla ja kotitalouksissa käytetään painelaitteita, joiden valmistaminen vaatii vahvaa ammatillista osaamista. PäteWin Oy tarjoaa yrityksille pysyvien liitosten menetelmien ja niitä suorittavien henkilöiden pätevöintiä ja sertifiointia EU:n painelaitedirektiivin PED 2014/68/EU tarkoittaman tunnustetun kolmannen osapuolen yksikön toiminnan mukaisesti (liite I: 3.1.2).

Pätevöintien ammattilainen

PäteWin Oy:n kokeiden valvontaan hyväksymät ammattilaiset täyttävät kolmannelle osapuolelle asetetut riippumattomuus- ja pätevyysvaatimukset. PäteWin Oy:n henkilökunta katselmoi ja tekee päätökset kaikkien pätevyyksien hyväksynnästä, myös sopimusvalvojien valvomien kokeiden osalta.

Pätevöintilaitoksemme käytössä on mm. hitsauksen menetelmäkokeiden valvonnassa tiedonkeruulaitteet, joiden avulla pystytään rekisteröimään erittäin tarkasti kaikki hitsauksen aikana tapahtuvat muutokset ja näin ne voidaan huomioida myös hitsausmenetelmän hyväksynnässä.  Kaikki hitsausmenetelmien sertifiointiin liittyvien koehitsausten hitsausarvot tallennetaan WeldScanner-laitteistoilla.

Yhteistyö takaa yritykselle, että heidän käyttämänsä menetelmät ja henkilöstönsä ovat pysyvien liitosten menetelmien ja henkilöpätevyyksien osalta pätevöityjä vaativimpiinkin töihin.

PäteWin Oy valvoo pätevöintejä asiakkaiden tarpeiden mukaan Länsirannikon Koulutus Oy:n toimitiloissa sekä tarvittaessa asiakkaiden tuotantotiloissa. Pätevöintilaitoksella on myös erityisiä sopimusvalvojia pätevöintien valvontaan. Yhteydenotto tapahtuu suoraan kokeen valvojaan.

Tarkemmat yhteystiedot paikkakunnittain

 

Yritystiedot

 Y-tunnus 2761742-2

Yhtiön toimiala on pysyvien liitosten menetelmien(tuotesertifiointi) ja henkilöpätevöintien (henkilösertifiointi) valvonta ja hyväksyntä riippumattomana kolmantena osapuolena.

Turuntie 9, 23800 Laitila
Satamakatu 19 C, 26100 Rauma
Professorintie 5 C4, 28600 Pori

Tutustu PäteWin-esitteeseen

Qualifications for the welding industry

КВАЛИФИКАЦИЯ В ПРОМЫШЛЕННОЙ СВАРКЕ

Vastuuhenkilöt

Tekninen vastuuhenkilö
Timo Reunamo
puh. 044 455 7885

Teknisen vastuuhenkilön varahenkilö
Jouni Marttila
puh. 044 455 8038